MiniBlanc Topper Latex BioCrystal

Topper din spumă tip latex, foarte moale, strat de biocristale și husă lavabilă realizată din materii prime sustenabile.

Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


450.00 Lei

Despre Topper Latex Mousse BioCrystal

Topperul din spumă tip latex pentru confort superior, în combinație cu tehnologia de ultimă generație a biocristalelor, este un produs de dormit premium, menit să îmbunătățească confortul suprafețelor de dormit prin extra confort.

 

Spuma tip latex are o compoziție foarte elastică, ceea ce oferă topperului o structură foarte moale. Confortul este completat de stratul de biocristale, un compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și susține relaxarea mușchilor tensionați. Mixul dintre tehnologia cu biocristal și compoziția interioară de spumă tip latex oferă un nivel ridicat de confort adaptat pentru toate zonele corpului, contribuind la o stare profundă de relaxare și eliberare a stresului.

 

Husa topperului este detașabilă și poate fi frecvent curățată, fiind fabricată din materii prime sustenabile, provenite din resurse sintetice colectate din oceane.
 

Caracteristici și atuuri

✓ Topperul adoptă un un concept inovator, prietenos cu mediul înconjurător, dezvoltat și testat în laboratoarele fabricii noastre, având zero emisii la finalizarea reacțiilor și zero mirosuri, precum și proprietăți antifungice și antibacteriene
✓ Datorită gradului de finețe a materialelor, topperul nu exercită presiune asupra corpului
✓ Tehnologia biocristalelor permit corpului să respire și să intre într-o stare profundă de relaxare și oferă un plus de confort prin mularea pe forma corpului
✓ Husa topperului, realizată din materii prime sustenabile detașabilă, este detașabilă, fiind ușor de curățat și dezinfectat
✓ Spălarea frecventă a husei nu distruge proprietățile antibacteriene și proprietățile biocristatelor din compoziția acesteia.

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.