Portofoliul de proiecte

Descoperiți portofoliul nostru de amenajări interioare, create să ofere spațiului o atmosferă relaxantă și confortabilă, în raport cu gustul fiecărui client pentru care au fost create.

Casă modernă

Baia - Mare, 2021

O locuință spațioasă, modernă, destinată unei familii tinere, formate dintr-un cuplu sofisticat. Casa a fost amenajată astfel încât să pună în evidență contrastele de lumini, ținând cont de amplasamentul locuinței, cu orientare spre sud-vest. Piesele de mobilier care acompaniază locuința au fost concepute în culori inspirate din natură, precum bej, gri, cu accente pământii, astfel încât să integreze priveliștea de pe fereastră și să creeze o atmosferă modernă care să redea spațiului o personalitate aparte.

Casă Clasică

Baia-Mare, 2022

O locuință destinată unui cuplu matur, special amenajată în tonuri clasice, care să permită includerea și să susțină expoziția unor tablouri de colecție. Pe lângă livingul extrem de spațios, care reprezintă un spațiu acompaniat artistic, una dintre cele mai atractive zone ale casei este bucătăria, concepută ca piesă centrală a amenajării, aceasta fiind locul unde întreaga familie se întrunește și petrec cele mai importante momente ale zilei. Aici s-a optat pentru un spațiu luminos și aerisit, cu mobilier de culoare deschisă, extrem de încăpător și practic, așa încât să integreze o zona de gătit împreună, dar și o zonă de luat masa.

Apartament modern

Cluj-Napoca, 2022

Un apartament de dimensiuni reduse, locuit de o persoană persoană, în care s-a optat pentru conturarea unui cămin cât mai prietenos și primitor, care să ofere o atmosferă plăcută în întâlnirile cu prietenii, cât și un spațiu de lucru cu un ambient estetic. Astfel, s-a optat pentru amenajarea într-un stil cozy, care să ofere o atmosferă relaxantă ce integrează bucătăria open space în peisajul livingroom-ului, unde se află și biroul, amplasat în zona cea mai luminoasă a camerei. Pentru spațiul bucătăriei, a fost conceput un corp de mobilier care delimitează cele două spații. Privit din living, corpul pare o zonă de bar, având și scopul de a eficientiza și completa spațiul pentru zona de gătit.

Farmacia Napoca

Florești - 2021

Farmacia este un loc pe care îl vizităm în momentele mai puțin plăcute din viața noastră, înțelegând aceste aspecte, echipa de designeri a gândit un proiect care să ofere spațiului o atmosferă caldă și plăcută, ținând cont specificitatea proiectului și cerințele clientului. Astfel, s-au conturat câteva piese simple, special concepute pentru a nu încărca și mai mult spațiul, suprasolicitat vizual de etichetele unui număr mare de produse expuse, și s-au creat câteva mici zona pentru așteptare și o zona dedicată așteptării copiilor, în eventualitatea cazurilor.

Apartament modern One

Cluj-Napoca - 2021

O locuință vie și luminoasă cu accente de culoare puternice și senine, menită să transforme casa într-o oază de relaxare însorită, chiar și în zilele ploioase. Proiectul de amenajare a fost conceput pentru o familie tânără, creat astfel încât să aibă în vedere și viitori membri ai familiei. Designul din zona de living, include și un spațiu amenajat pentru servirea mesei, este realizat în culori senine combinate cu accente lemnoase și bej, redă o atmosferă echilibrat. Dormitorul este inspirat, de asemenea din culori calde, inspirate din natură.

Apartament modern Two

Cluj-Napoca - 2021

Un apartament creat în spiritul unei lumi roz pastelat, redă un caracter efeminat și sensibil, specifice clientei și modului ei de a aborda lucrurile, chiar și pe cele mai gri. Livingul cu bucătărie și open space au fost amenajate în note pline de simplitate pentru a exprima delicatețea și a pune în evidență lumina care inundă spațiul și oferă senzația unei lumi roz în care orice vis poate lua viață. Spațiul amenajat a fost gândit pentru a păstra lucrurile simple, la cotele esentialului, evitând încărcarea atmosferei cu lucruri, pornind de la principiul „less is more”, o valoare de la care s-a pornit în conturarea acestui design.

Apartament modern Three

Cluj-Napoca, 2020

Călduroasă și primitoare, amenajarea apartamentului este concepută pentru a crea o atmosferă intimă și de familiaritate, fiind destinată unui cuplu aflat la început de drum. Caracterul ușor neutru al zonei canapelelor, caută să pună în evidență spațiul bucătăriei și zona de luat masa destinată exclusiv pentru două persoane, cu scopul de a sublinia apropierea și intimitatea cuplului. Culorile ușor tomnatice, combinate cu nuanțele lemnoase și lumina camerei, pun în evidență personalitatea caracterului masculin al clientului pentru care s-a creat amenajarea.

Apartament modern Four

Cluj-Napoca, 2020

Un proiect de design interior creat pentru un cuplu cu personalitate puternică și sofisticată, menit să împlinească cerințele în materie de modernitate, confort și eficientizarea spațiului. Accentele lemnoase, îmbinate cu culori precum verde olivo și blue și galben floarea-soarelui în dormitor, urmăresc să redea întregului apartament un caracter care să surprindă impletirea și fascinația dintre caracterul feminin cu cel masculin.

Apartament modern Five

Cluj-Napoca - 2021

O amenajare luminoasă, cu accente de culoare calde și vii care încălzesc cromatic și acompaniază griul din zona bucătăriei și canapeaua din living. Punctul central de interes al apartamentului, format din zona de living și bucătăria open space, integrează atât spațiul de relaxare, cât și cel de servit masa, special încadrat în zona de trecere dintre bucătărie și camera de zi, formând astfel o linie estetică fluidă din punct de vedere vizual. Dormitorul este definit de culori deschise și naturale, în combinație cu nuanțe de verde și gri, pentru a reda o atmosferă cât mai light și mai relaxantă.

Hotel Radison Blu

Cluj-Napoca - 2023

Un proiect hotelier a cărui concept se bazează pe personalizare integrală. Acordând o atenție deosebită celor mai fine detalii, proiectul de design interior al hotelului include un mix de piese, realizate din diferite materiale premium, precum PAL, MDF, lemn, sticlă, piatră de marmură sau diverse tipuri de tapițetii cu texturi deosebite. Spațiul elegant, gândit atât pentru dimensiunea personală, cât și pentru zone de business sau agrement, reușește să redea o atmosferă luxuriantă și confortabilă în același timp.

Spațiu birouri

Florești - 2022

Amenajarea încearcă să surprindă și să definească o zonă profesională de anvergură și o zonă de relaxare care să redea împreună o atmosferă cât mai primitoare și relaxantă. Personalitatea acestui proiect este conferită de conceptul unic de la care am pornit: integrarea caracterului dinamic și profesional al companiei într-o amenajare cu personalitate, care să ofere o stare de confort și lipsită de senzația de constrângere, cu scopul de a crea un mediu de lucru plăcut, stimulator și creativ.

Apartament modern Six

Cluj - Napoca, 2023

Într-o atmosferă de rafinament și eleganță, această locuință contemporană cu elemente clasice reflectă gusturile pedante și perfecționiste ale proprietarului, iubitor de artă și lucruri autentice, evidențiindu-se prin predominanța albastrului și a nuanțelor de nuc, cu ferestre din PVC și tâmplărie interioară din lemn vopsit în albastru, mobilier personalizat și canapele marca Aramis Feeling, completate de masa din living recondiționată, păstrată de la proprietarul anterior. Clădirea, finalizată în 1974, locuită inițial de șase familii de intelectuali, are o istorie bogată, păstrând farmecul și funcționalitatea de odinioară prin grinzile specifice din living, centrala proprie în subsol și spațiile comune bine întreținute, menținând spiritul unei comunități unite și sofisticate. Acest apartament reînvie nu doar spiritul unei epoci trecute, ci și personalitatea rafinată a proprietarului său, creând o ambianță deosebită și armonioasă.

Apartament modern Seven

Cluj - Napoca, 2024

Un proiect de design interior conceput în tonuri delicate, care îmbracă atmosfera locuinței într-o nuanță sofisticată de crem prăfuit, armonizată cu accente vibrante și contrastante ale unor lucrări artistice, subliniate de rame aurite și dinamismul picturilor. Proiectul de amenajare al apartamentului, realizat de echipa de designeri de la Aramis Feeling, reflectă o atenție minuțioasă la detalii estetice, funcționale și practice, creând o sinergie perfectă între personalitatea deschisă și plină de farmec a proprietarului și necesitățile unui stil de viață abundent și dinamic.

Audit gratuit

Scrie-ne în câteva rânduri despre proiectul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.
Prin trimiterea solicitării îmi exprim acordul ca AramisFeeling să mă contacteze în legătură cu proiectul solicitat.

Success Callout

This is a success callout.