MiniBlanc Topper Memory BioCrystal

Topper din spumă memory , strat de biocristal și husă lavabilă realizată din materii prime sustenabile.

Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


400.00 Lei

Despre Topper MiniBlanc Memory BioCrystal

Topperul din spumă memory, în combinație cu tehnologia de ultimă generație a biocristalelor, oferă un produs premium cu fermitate medie, care se definește prin extra confort, datorită proprietăților de preluare a formei corpului și a proprietăților antistres oferite de biocristale.

Spuma memory, cu compoziție foarte densă și deschidere celulară mare, topperul are o structură fermă, care devine moale în contact cu exercitarea presiunii corpului.

Confortul este completat de stratul de biocristale, un compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și susține relaxarea mușchilor tensionați.

Mixul dintre tehnologia cu biocristal și compoziția interioară de spumă tip memory oferă un nivel ridicat de confort adaptat pentru toate zonele corpului, contribuind la o stare profundă de relaxare și eliberare a stresului.

Husa topperului este detașabilă și poate fi frecvent curățată, fiind fabricată din materii prime sustenabile, provenite din resurse sintetice colectate din oceane. 

Caracteristici și atuuri

✓ Se mulează perfect formei corpului, asigurând un confort optim.
✓ Miezul realizat din spumă memory de 6 cm reduce considerabil presiunea asupra corpului, îmbunătățind circulația la nivelul periferic și asigurând o relaxare profundă 
✓ Biocristalele din interiorul toperului generează o stare profundă de calm, care ajută la un somn ușor și profund odihnitor
✓ Husă topperului este matlasată, ceea ce oferă un plus de moliciune, țesătura are un design plăcut și este foarte plăcută la atingere

BIOCRYSTAL®, Tehnologie de reducere a stresului

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.