Mobilier pe măsurile tale

Punem accent pe oameni și pe tot ce-și doresc. Realizăm mobilier la comandă pentru orice tip de spațiu, care să răspundă cerințelor de confort și funcționalitate. 

 

Pe lângă serviciul complet de amenajare interioară, Aramis Feeling oferă și opțiunea de proiectare și execuție de mobilier la comandă, care constă în realizarea oricărui tip de mobilier și tapițerie.

Ne adaptăm ușor nevoilor proiectului tău

Varietatea largă a tipurilor de materiale și texturi de care dispunem, pronind de la materii precum PAL, MDF, lemn, sticlă, marmură, diverse tipuri spume și până la țesături cu conținut natural sau sintetic, permit realizarea unor piese complexe și diverse de mobilier. 

Proiectăm și executăm mobilier pentru orice tip de spațiu

Atât pentru fiecare zonă aferentă a locuinței - bucătărie, living, dormitor, baie, hol, dressing, dressing room-uri, cât și pentru zonele de business precum birouri, instituții, restaurante sau zone de lounge și relaxare.

Serviciul include două opțiuni

Indiferent că proiectul tău este deja în desfășurare și ai nevoie doar de execuția lui sau dorești să pornești totul de la zero, noi îți sărim în ajutor cu o soluție pentru ambele probleme. Alege oricare din următoarele opțiuni de mai jos și spune-ne despre proiectul tău. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil cu răspunsuri concrete!

Serviciul de execuție

4 euro / mp

 • Proiectare profesională mobilier
 • Proiectare profesională schițe tehnice
 • Randări 3D foto-realiste
 • Execuția proiectului
 • Execuția mobilierului după schițele și
  măsurătorile furnizate de client

Pachet Proiectare

5 Euro / metru liniar

 • Consultanță și soluții personalizate pentru proiect
 • Desen 2D de ansamblu mobilier
 • Schițe de execuție pentru corpurile de mobilier
 • Fișier cu obiectele de mobilier propuse în amenajare.
 • Pachetul de proiectare mobilier personalizat devine GRATUIT în cazul în care proiectul de design și execuția mobilierului se face cu Aramis Feeling.

Promisiuni ale serviciului AF

✓ Echipa de proiectanți profesioniști Aramis Feeling asigură realizarea proiectelor de mobilier în conformitate cu cerințele clienților și realizează mobilier la comandă personalizată.

✓ Oferim soluții funcționale și consultanța necesară în alegerea tipurilor de materiale și culori.

✓ În executarea mobilierului, Aramis Feeling asigură gratuit transportul și montajul acestuia în spațiu.

Portofoliul și produsele Aramis Feeling

Portofoliul nostru de proiecte este în continuă creștere, accesează colecția curentă a proiectelor realizate recent și inspiră-te din stilul nostru de amenajări.

Descoperă portofoliul nostru de amenajări interioare și produse.

Suntem flexibili și orientați asupra nevoilor clienților noștri, cărora le oferim servicii complete, de la A la Z, cât și o gamă variată de produse proprii.

Success Callout

This is a success callout.