Cine suntem? Un scurt istoric.

Aramis Feeling este un brand furnizor de servicii de design interior care a dezvoltat și deține și un portofoliu propriu de produse de mobilier de serie mică.

 

Numele nostru s-a născut odată cu dorința de a reuși să redăm pasiunea pentru confort și calitate într-o trăire armonioasă concretizată fizic. Odată cu asta, s-a născut Aramis Feeling - un brand format din oameni, pentru oameni.

 

În prezent, Aramis Feeling oferă servicii complet integrate, din care fac parte echipe de designeri, proiectanți, tehnicieni și specialiști chimiști, angrenați în crearea unor colecții complete de produse unicate, care se regăsesc astăzi în casele multor clienți mulțumiți.

Îmbinăm seriozitatea și creativitatea, iar asta oferă continuitate drumului nostru

De 5 ani, Aramis Feeling este sinonim cu perseverență și creativitate, demonstrând prin toate proiectele realizate, o experiență unică în domeniul mobilierului de serie mică ce poartă semnătura „fabricat în România”.

Cum facem ceea ce facem ?

Piesele de mobilier Aramis Feeling sunt rezultatul unui proces atent supravegheat, care caută să ofere calitate și funcționalitate. Acordăm atenție deosebită calității materialelor, echilibrului dintre dimensiuni și forme, cât și finisajelor lucrate manual care înfrumusețează și pun în valoare fiecare produs.

 

Proiectăm cu precizie produse de serie mică, menite să ofere un caracter autentic spațiului tău și te asigurăm de investiția în calitatea unor piese atemporale. Verificăm cu atenție și rigurozitate fiecare piesă care pleacă din atelierul nostru și ajunge în casa ta.

Serviciile și produsele noastre

Pe lângă produsele brandului nostru, Aramis Feeling furnizează servicii personalizate de amenajări interioare la cheie, complet integrate: de la reprezentare grafică, până la ultima vază din locuință.

Descoperă serviciile și produsele noastre

Oferim răspunsuri pentru nevoile de funcționalitate, eficiență și estetică a oricărui tip de spațiu, de la proiecte business și profesionale la spații rezidențiale. Punem la dispoziție o echipă de designeri și proiectanți, care să răspundă cerințelor fiecărui proiect.

Success Callout

This is a success callout.