Pernă cu biocrystal Beauty Sleep cu fulgi memory - husa bumbac

Pernă din fulgi de spumă memory, strat de biocristale și husă realizată din materii prime sustenabile, pentru susținere optimă și diminuarea stresului.

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


230.00 Lei

Pernă cu biocrystal Beauty Sleep cu fulgi memory - husa bumbac

Realizată cu bucăți de spumă cu memorie în combinație cu husa din bumbac 100% organic și strat cu biocristale, perna oferă suport mediu-ferm, grijă față de piele și o stare profundă de relaxare.

Biocristalul este compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și reduce astfel tensiunea zonei cervicale.

Mixul dintre tehnologia cu biocristal, bumbac organic și compoziția interioară a pernei oferă o susținere adaptată a capului și zonei cervicale, contribuind astfel la scăderea tensiunii din corp și la eliberarea stresului.

Caracteristici și atuuri

✓ Tehnologie avansată cu strat de biocristale care contribuie la stimularea circulației și reducerea stresului
✓ Se adaptează perfect coloanei vertebrale și susține zona lombară în toate pozițiile de dormit datorită fulgilor din spumă memory
✓ Are proprietăți antibacteriene și antifungice, fiind ideală pentru persoanele cu alergii
✓ Catifelată și plăcută la atingere, asigură un confort maxim ce oferă un somn liniștitor și odihnitor
✓ Miezul elastic al compoziției interioare asigură un suport flexibil și ferm în același timp, oferind senzația de imponderabilitate pentru un confort maxim

✓ Este prietenoasă cu pielea și o protejează împotriva factorilor agresivi de mediu, prin husa cu bumbac 100% organic

✓ Perna își păstrează forma și înălțimea în timp
✓ Husa detașabilă permite curățarea cu ușurință fără să afecteze calitatea stratului de biocristale

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.