Topper Latex Bumbac BioCrystal

Topper din spumă tip latex, bumbac și strat de biocristal, cu proprietăți ridicate antistres.

Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


500.00 Lei

Despre Topper Latex Bumbac BioCrystal

Topperul din spumă cu elasticitate ridicată și o spumă confort superior de tip latex, în combinație cu tehnologia de ultimă generație a biocristale, oferă un produs premium care oferă extra confort și garanția unui mediu de odihnă igienic și curat.

Biocristalul este compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și susține relaxarea mușchilor tensionați.

 

Mixul dintre tehnologia cu biocristal, bumbac organic și compoziția interioară de spumă oferă o susținere adaptată pentru toate zonele corpului, contribuind la reducerea tensiunii din corp și la eliberarea stresului.

 

Caracteristici și atuuri

✓ topperul adoptă un un concept inovator, prietenos cu mediul înconjurător, dezvoltat și testat în laboratoarele fabricii noastre, având zero emisii la finalizarea reacțiilor și zero mirosuri, precum și proprietăți antifungice și antibacteriene

✓ datorită gradului de finețe a materialelor, topperul nu exercită presiune asupra corpului

✓  tehnologia biocristalelor permit corpului să respire și să intre într-o stare profundă de relaxare și oferă un plus de confort prin mularea pe forma corpului

✓ husa detașabilă, ușor de curățat și dezinfectat; spălarea nu distruge proprietățile antibacteriene și proprietățile biocristatelor din compoziția husei

BIOCRYSTAL®, Tehnologie de reducere a stresului

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.